Министерството на здравеопазването на канадската провинция Квебек се извини вчера,

...
Министерството на здравеопазването на канадската провинция Квебек се извини вчера,
Коментари Харесай

МЗ на Квебек по погрешка пусна линк към порносайт в свой туит

Министерството на опазването на здравето на канадската провинция Квебек се извини през вчерашния ден, откакто разгласява туит за настоящите случаи на Коронавирус дружно с линк, който по простъпка препраща към порнографския уебсайт Pornhub, съобщи Франс прес, представена от Българска телеграфна агенция.

„ Поради обстановка отвън контрола ни, линк с неуместно наличие беше оповестен на нашия акаунт в Туитър. Разследваме каква е повода. Съжаляваме за породеното стеснение “, написа министерството, откакто отстрани въпросната обява.

Линкът трябвало да съдържа последните данни за пандемията във франкофонската провинция на Канада, която през вчерашния ден записва над 3100 нови случаи и 26 умряли с Коронавирус.

„ Порнхъб “ е един от най-популярните уеб сайтове на планетата и е дъщерен на основаната в Монреал компания „ Майндгийк “ (MindGeek), чиято централа е в Люксембург.

Профилът на „ СантеКебек “ има над 100 000 клиенти в обществената мрежа и се ръководи от отдела за връзки. Инцидентът не убягна от вниманието на потребителите, а многочислените реакции варираха от развлечение, през насмешки до скука.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР