Министерството на външните работи предупреждава българските граждани да избягват пътувания

...
Министерството на външните работи предупреждава българските граждани да избягват пътувания
Коментари Харесай

МВнР призова българите да избягват пътувания към Русия

Министерството на външните работи предизвестява българските жители да заобикалят пътувания в Русия, по отношение на информацията за военно напрежение в региона на Ростов и риск от вълнения в страната. Ако наличието на територията на Руската федерация не е от изключителна значимост, от ведомството поучават да бъдат преосмислени проектите за пътешестване.

При нужда от подпомагане, българските жителите могат да се обръщат към посолството на Република България в Москва на следния телефонен номер: + 7 495 234 02 26, както и към Генералното консулство в Санкт Петербург на следните телефонни номера: +7 812 401 01 52 и дежурен телефон в извънработно време: +7-921-633-6116.

Сигнали могат да се подават и на следния имейл адрес: [email protected], както и на следния имейл адрес: [email protected].

Сигнали и молби за подпомагане при бедствени обстановки на български жители се одобряват непрекъснато и на телефонните линии на дирекция " Ситуационен център ": +359 2 948 24 04; +359 2 971 38 56 или на имейл: [email protected].

МВнР предлага на българските жители, при пътувания в чужбина, да се възползват от опцията да се записват в рубриката " Пътувам за… ” на следния адрес: https://mfa.bg/bg/embassyinfo.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР