Министерството на външните работи (МВнР) повиши нивото на риск за

...
Министерството на външните работи (МВнР) повиши нивото на риск за
Коментари Харесай

МВнР повиши нивото на риск за пътуване до Шри Ланка

Министерството на външните работи (МВнР) увеличи равнището на риск за пътешестване в Шри Ланка като предизвестява българските жители да не подхващат пътувания до тази страна - с изключение на в случаи на последна нужда.
По информация на посолството ни в Делхи, без значение от трендовете за последователно нормализиране на обстановката в Шри Ланка, прогнозите са този развой да отнеме доста време. Не е изключена и опцията терористични групи да се опитат да извършат нови бомбени офанзиви, прецизират от Българското външно министерство.
Препоръчително е сънародниците ни в Шри Ланка да заобикалят места, в които се организират религиозни прояви, да демонстрират нерешителност, в случай че са наоколо до огромни събирания на хора, митинги или демонстрации, както и да наблюдават информацията за настоящата конюнктура в страната.
При нужда или при изключителна обстановка българските жители могат да се свържат с посолството на Република България в Делхи на тел.: +91 11 26115549; +91 11 26115550, тел. в отвън работно време: +91 9910999498.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР