Министерството на туризма отвори за кандидатстване Процедура Програма за финансиране

...
Министерството на туризма отвори за кандидатстване Процедура Програма за финансиране
Коментари Харесай

Туристическото министерство отвори програма за маркетингови дейности

Министерството на туризма отвори за кандидатстване Процедура „ Програма за финансиране на маркетингови действия на туристически услуги в черноморските общини в България “. Това оповестиха от министерството.

Общият размер на средствата за осъществяване на Процедурата е в размер на 5 000 000 лева, финансирани от държавния бюджет, чрез бюджета на Министерството на туризма.

Бюджетът на един план не може да надвишава 400 000 лв.. Финансовата помощ, която се отпуска по Процедурата, е 60% от общия размер на бюджета на плана. Останалите 40% от финансирането за осъществяване на плана, следва да бъдат обезпечени под формата на лично съфинансиране от бенефициента.

Потенциални бенефициенти по Процедурата са следните общини: Аврен, Аксаково, Балчик, Белослав, Бургас, Бяла (Варненска област), Варна, Вълчи дол, Девня, Добрич-град, Долни чифлик, Дългопол, Каварна, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Суворово, Царево, Шабла и Созопол.

Допустими сътрудници по Процедурата са структурите на локалната администрация от целевия регион, туроператори, които употребяват въздушни превозвачи с годен действен лиценз за осъществяване на чартърни полети до Република България за туризъм и оператори на цивилен летища за публично прилагане в Република България.

Документите за кандидатстване и информация са налични на следния интернет адрес: https://enims.egov.bg/bg/s/Procedure/Info/4d494a0c-6cb0-4ab9-970c-ed0a9ac5640f. Процесите по оценка и връзка с претендентите, ще се правят напълно в електронна среда, посредством Системата за ръководство на националните вложения (СУНИ).

Срокът за осъществяване на плановете не може да бъде по-дълъг от 12 месеца.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР