Министерството на туризма дава възможност на 50 малки и средни

...
Министерството на туризма дава възможност на 50 малки и средни
Коментари Харесай

Министерството на туризма дава възможност на 50 малки и средни предприятия от туристическия сектор да участват безплатно във „Ваканция и СПА Експо“

Министерството на туризма дава опция на 50 дребни и междинни предприятия от туристическия бранш да вземат присъединяване във „ Ваканция и СПА Експо “ - най-мащабният туристически конгрес в България, предопределен за експерти и необятна аудитория. Форумът ще се организира 15-17 февруари 2023 година в София под мотото „ Динамика и доверие! “.

На ревюто определените участници ще имат опция да покажат своите туристически артикули, да срещнат сътрудници, да обменят хрумвания и да се срещнат с достиженията на туристическия бизнес в страната и чужбина.

Министерството на туризма ще покрие таксата за присъединяване на определените участници, както и разноските за настаняване, храна и превоз в границите на Закона за държавния чиновник.

Всеки, който желае, може да кандидатства, а ето какво е належащо да извършите за задачата: свалете поръчката за присъединяване от този линк, попълнете поръчката за присъединяване – лишава не повече от 15 минути – и я изпратете на имейл в период до 30.11.2022.

Екип на Министерството на туризма ще прегледа кандидатурите и ще разгласи класиралите се участници до 20.12.2022.

Тази поддръжка за дребния и междинен бизнес в туризма става допустима с помощта на план BG16RFOP002-2.010-0002-C03/23.05.2018 година „ Повишаване на потенциала на МСП в бранш туризъм посредством оказване на поддръжка за основаване и действие на Организациите за Управление на Туристическите Райони, Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “ 2014-2020, финансиран от Оперативна стратегия „ Иновации и конкурентоспособност “.

Основната цел на плана е повишение конкурентоспособността на дребните и междинни предприятия (МСП) за стабилно развиване на туризма посредством институционална поддръжка за основаване и действие на ОУТР в обособените туристически региони. МСП в бранш туризъм се нуждаят от поддръжка за усилване на потенциала им за излизане и налагане в границите на националния, районните и интернационалните пазари.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР