Министерството на правосъдието на Русия съобщи, че ще забрани възможността

...
Министерството на правосъдието на Русия съобщи, че ще забрани възможността
Коментари Харесай

Руски младежи си сменят пола, за да не отидат на фронта

Министерството на правораздаването на Русия заяви, че ще забрани опцията за промяна на пола в персоналните карти и други публични документи на своите жители, с цел да запази обичайните фамилни полезности.

От отрасловото ведомство припомниха, че сега промяната на пола е допустима в следствие от законодателни промени от 1997 година, макар че искащият да го направи не е длъжен да минава през хирургична намеса за физическа промяна на своя пол.

Между 2018 и 2022 година повече от 2700 съветски жители са трансформирали пола в персоналните си документи.

В момента съветското законодателство не лимитира тези със заменен пол да встъпват в брак или да осиновяват деца.

По този метод се повдигат някои въпроси, като да вземем за пример на каква възраст човек, който е сменил пола си, може да се пенсионира, или в случай че е направил закононарушение и бъде наказан, в какъв затвор би трябвало да бъде изпратен, разяснява съветският министър на правораздаването Константин Чуйченко, представен от организация ТАСС.

От своя страна ръководителят на комисията по фамилни въпроси в Държавната дума Нина Останина означи, че от началото на съветската инвазия в Украйна доста младежи в страната са подали заявки за промяна на пола, с цел да не бъдат мобилизирани на фронта.

За жал динамичността за промяната на пола е отрицателна. Нашите младежи, които не са готови за същинския живот, освен бягат в чужбина, откогато стартира специфичната военна интервенция, само че също по този начин сменят и пола си, с цел да не отидат на фронта.

Ето, това е младежта, която възпитахме – това са полезностите, които ни вмени Западът, разяснява възмутено Останина.

Преди няколко месеца Русия утвърди закон, който не разрешава пропагандирането на „ нетрадиционна полова ориентировка “ в медиите, интернет, литературата и киното, а санкциите за нарушителите могат да стигнат до 10 млн. рубли (около 160 хиляди евро), напомня организация EFE.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР