Министерството на отбраната на Украйна разностранни видео от операция срещу

...
Министерството на отбраната на Украйна разностранни видео от операция срещу
Коментари Харесай

Украйна показа нощно сафари и как праща окупаторите във вечен сън

Министерството на защитата на Украйна разностранни видео от интервенция против съветски окупатори в източната Донецка област.

На фрагментите, оповестени на формалната страница на силовото ведомство в YouTube, се вижда по какъв начин бойци от 503-ти обособен батальон на морската пехота и 36-а обособена бригада на морската пехота „ Контраадмирал Михаил Белински “
унищожават поделение на агресорите.
„ Ние спретнахме нощно сафари против окупаторите и ги изпратихме във безконечен сън “, обявиха от военното министерство в Киев.

Представител на морската пехота съобщи: „ За миналата седмица ликвидирахме стотици бойци и офицери на окупаторите “.

В същото време стана ясно, че през юли ще проработи интернационалният център, който ще проверява закононарушенията на експанзия против Украйна със седалище в Хага. Това сподели еврокомисарят по правораздаването Дидие Рейндерс на взаимен брифинг с
основния прокурор на Украйна Андрий Костин.
Те приказваха преди първото съвещание на работната група „ Замрази и конфискувай “, която ще преглежда опциите за замразяването на съветски активи в Европейски Съюз и възможните обезщетения с тях за Украйна. Костин настоя тези активи да бъдат иззети.

Досега са замразени 21,5 милиарда евро от съветски олигарси и компании, работим и върху запасите от централната банка на Русия, сподели еврокомисар Рейндерс. Той напомни, че Комисията работи и върху предложение за инструкция, с която да се криминализира заобикалянето на глобите.

„ Трябва да спечелим тази борба за правдивост освен поради украинците, а и поради целия либерален свят “, сподели прокурор Костин.

„ Всички разбираме, че тази борба е война на тиранията против демокрацията. Всички ние имаме вяра в демократичните полезности, би трябвало да сме единни, с цел да я спечелим. Това е главната ни цел. “, добави той.

И двамата подчертаха, че е изключително значимо
основаването на специфичен арбитражен съд,
който да накаже висшето политическо и военно управление на Русия за всичко осъществено в Украйна. Досега с помощта на са проучени 67 хиляди случая на военни закононарушения и има издадени 25 неоправдателни присъди в Украйна, сподели Костин.

Според него конфискуването на суверенните съветски активи е най-справедливият метод, с цел да се компенсират нанесените от нейната експанзия вреди.

„ Нашият народ, който беше раняван, малтретиран, изнасилван, нелегално задържан, загуби парцелите си от съветския агресор, би трябвало да получи обезщетения от фондовете и активите на причинителя. Това е въпрос на правдивост. “, съобщи Костин.
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР