Министерството на отбраната на САЩ реши да създаде работна група

...
Министерството на отбраната на САЩ реши да създаде работна група
Коментари Харесай

Специална работна група в Пентагона вече ще разследва случаите на НЛО

Министерството на защитата на Съединени американски щати реши да сътвори работна група за следствие на случаите на появи на неидентифицирани летящи обекти (НЛО), се споделя в известие на Пентагона, представено от ТАСС.

Целта е да се подобрят схващанията по този проблем и визиите за природата и произхода на НЛО. Мисията на работната група е да открива, проучва и да картотекира тези НЛО, които могат евентуално да съставляват опасност за националната сигурност на Съединени американски щати, се показва в документа.

По-рано телевизия Си Ен Ен, като се базира на чиновници на министерството, заяви, че Пентагонът е в развой на съставяне на такава целева група, като планът се управлява от първия заместник-министър на защитата Дейвид Норквист.

През юни президентът Доналд Тръмп  Доналд Тръмп Доналд Тръмп - американски предприемач и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 година в нюйоркския даде обещание да намерения по отношение на снемането на секретността от материалите за НЛО и особено за така наречен "инцидент от Розуел ", случил се на 4 юли 1947 година Тогава край ранчо недалече от Розуел, щата Ню Мексико, претърпя злополука въздушно кълбо, употребявано за регистрация на звукови талази от руски нуклеарни опити в границите на секретния план на Военновъздушни сили на Съединени американски щати "Могул ". Военните скриха произхода на отломките, което породи голям брой тайни теории за извънземен генезис на разрушилия се неидентифициран обект. Те бяха необятно тиражирани от локални и национални медии в Съединени американски щати, като спекулациите не престават и до през днешния ден.

В края на април т.г. Пентагонът разгласява видеозаписи на военноморските сили на Съединени американски щати, в които, по известия на медиите, са записани "въздушни феномени ", характеризирани като неидентифицирани. Става дума за фрагменти, снимани от екипажите на американски военни самолети през ноември 2004 и януари 2015 година Те дълго време са били скривани от министерството, въпреки че достоверността им след това е била доказана от Военноморски сили на Съединени американски щати.

В края на 2017 година стана известно, че в Пентагона е работила засекретена стратегия за общ брой и разбор на данни за "аномални аерокосмически закани ", за която са харчени десетки милиони долари. Първоначално тя е била направлявана от разследващото ръководство на министерството, отбелязва ТАСС.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР