Министерството на отбраната на Русия публикува днес видео от изпитателен

...
Министерството на отбраната на Русия публикува днес видео от изпитателен
Коментари Харесай

Руските ВКС тестваха мистериозна ПРО ракета

Министерството на защитата на Русия разгласява през днешния ден видео от изпитателен пуск на нова ракета от система за ПРО, оповестяват осведомителните организации.

Изпитанията са били извършени на полигона Сари-Шаган в Казахстан. На фрагментите се вижда подготовката на ракетата за старт. Моментът на пуска може да бъде следен от няколко ракурса.

По думите на замл-командира на съединяване за ПРО от Върховен касационен съд полковник Владимир Сергиенко, ракетата е поразила условна цел със заложената акуратност, потвърждавайки всички заложени характерности.

Отбелязва се, че системата за ПРО е на въоръжение във Върховен касационен съд и е предопределена за отбрана от удари от средства за въздушно-космическо нахлуване.

Чуждестранни военни коментатори означават, че в сбития текст на известието има много неясноти. За разлика от други тествания, за които се показва каква тъкмо е била условната цел и къде е изумена, в този момент не се дават никакви съответни данни. Няма даже и упоменаване на условната кодификация на новата ракета. А и от самите фрагменти не може да се разбере какво тъкмо излетява отвесно нагоре в атмосферата.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР