Министерството на отбраната на Обединеното кралство заяви в сряда в

...
Министерството на отбраната на Обединеното кралство заяви в сряда в
Коментари Харесай

Британското разузнаване засече пробеми в руската армия след наблюдение на парада за 9 май

Министерството на защитата на Обединеното кралство съобщи в сряда в последния си разследващ отчет, че вчерашният церемониал за Деня на успеха в Москва на Червения площад е подчертал провокациите, свързани с оборудването и стратегическите връзки, пред които са изправени съветските военни 15 месеца след началото на войната в Украйна, заяви БНР.

Въпреки че над 8000 души участваха в парада, по-голямата част от състав представляваше " спомагателни, паравоенни сили и кадети от военни образователни заведения ". Единственият персонален състав от бойните формирования на постоянните сили бяха контингентите на железопътните войски и военната полиция.

Освен това единственият танк на парада беше ретро машината Т-34. Въпреки огромните загуби в Украйна, Русия можеше да изпрати повече бронирани машини, показва Министерството на защитата в последния си отчет. Британското военно разузнаване означи, че макар че Москва е можела да покаже повече бронирани транспортни средства, макар забележителните загуби, управляващите евентуално са се въздържали от това, с цел да " избегнат вътрешните рецензии по отношение на приоритизирането на парадите пред бойните интервенции ".
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР