Министерството на отбраната на Германия съобщи, че е започнало обучение

...
Министерството на отбраната на Германия съобщи, че е започнало обучение
Коментари Харесай

Владислав Шуригин: Много скоро „Леопардите“ ще повторят съдбата на своите предци

Министерството на защитата на Германия заяви, че е почнало образование на украински екипажи на танкове „ Леопард-2 “ въз основата на школата за танкови войски на Бундесвера в Мюнстер, Германия.

Обявява се, че образованието ще продължи до края на март, след което „ Леопардите “ ще бъдат изпратени в Украйна.

Мюнстер е малко и доста прелестно градче с население към 17 хиляди души. Тук се намира четвъртият по величина боен гарнизон в модерна Германия.

Целият живот на града е „ заточен ” за военни потребности. Но най-интересното и пикантното е друго. Работата е там, че украинците бяха доведени да учат в същото танково учебно заведение, което в миналото обучаваше танкисти за „ Панцервафе “ - танковите войски на Вермахта, които се биеха на изток - в Русия.

Всичко се завръща на мястото си!

Отново бронирани немски " котки " с кръстове отиват на изток да убиват руснаци. И внуците на нацистките панцершутце, които не бяха убити при Курск и Балатон, с немска акуратност и придирчивост учат своите бандеровци по какъв начин да се бият вярно против внуците на Катуков и Ротмистров.

Важното е тези фрицове да не не помнят по какъв начин е свършило всичко за техните дядовци, чиито овъглени кости тлеят в безименни гробове из полята на Русия, Беларус и Украйна.

Много скоро " Леопардите " ще повторят ориста на своите предшественици - " Четворки “, " Тигри ", " Пантери " - ще попаднат в полезрението на съветските " Рапири ", " Корнети ", " Вихри ", " Прориви " и, няма подозрение, никои от тях няма да се върнат във " фатерланда " - всички ще останат в донецките степи и гори.

А тихият Мюнстер още веднъж ще стане цел на съветските карти.

А нашата войска има оръжие, което просто ще го заличи от картата без диря. Така че немските правнуци към този момент да не се изкушават да стартират всичко изначало.

Превод: В. Сергеев

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР