Министерството на отбраната изплаща своевременно дължимите данъци и такси към

...
Министерството на отбраната изплаща своевременно дължимите данъци и такси към
Коментари Харесай

Каракачанов: МО изплаща своевременно дължимите данъци към общините

Министерството на защитата изплаща навреме дължимите налози и такси към общините. Това съобщи в писмен отговор на депутатски въпрос министърът на защитата Красимир Каракачанов .
Министър Каракачанов осведоми, че след осъществена инспекция на постъпилите от някои общини известия, след осъществен разбор към 30 юни от страна на МО са погасени отговорности в размер на 2 038 972,53лв. Извършено е заплащане на отговорностите със съответната отстъпка за 2018 година.
„ Плащанията на налог недвижими парцели и такса битови боклуци са осъществени на съображение обработени данъчни заявления за парцелите в ръководство на Министерство на защитата в общините и получените от тях информации. Ведомството не може да се ангажира с съответна сума за отговорности, защото размерът на същите е на съображение решения на общинските препоръки “, се показва в отговора на министъра.
Предстои да бъдат погасени отговорности към общините Бургас, Кюстендил, Стара Загора, регион „ Връбница/Надежда ", Столична община и в допълнение към община Пордим, заради смяна на събитията на парцели.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР