Министерството на отбраната и Космическите сили на САЩ финализират разработването

...
Министерството на отбраната и Космическите сили на САЩ финализират разработването
Коментари Харесай

Пентагонът готов със стратегия за включване на частни космически компании във военни мисии

Министерството на защитата и Космическите сили на Съединени американски щати завършват създаването на широкомащабна тактика за потребление на опциите на частни авиокосмически компании за осъществяване на военни задачи в космоса заяви Defense One, базирайки се на изказвания на ръководителя на Служба за галактически интервенции, военачалник Чанс Салцман. 

Разработването на такава тактика може да бъде приключено през идващите седмици и в този момент се нанасят финалните линии върху нея, сподели той на симпозиум по галактическа сигурност в Института „ Мичъл “.

По неговите думи Пентагонът и галактическите сили приготвят комерсиална галактическа тактика, с цел да признаят публично увеличената роля на частните галактически компании в националната защита. „ Търговската тактика за галактическото пространство е съвсем подготвена за осъществяване. Имам възприятието, че съм я докарал до точката, в която можете да очаквате всичко, което бихте желали от този документ “, сподели генералът. „ Планирам да приказвам за това по-подробно на галактическия симпозиум в Колорадо Спрингс след няколко седмици ", сподели Салцман. „ Ще видите къде комерсиалната промишленост може да ни бъде от най-голяма изгода като галактическа мощ и какви са нашите потребности ". Стратегията се създава, до момента в който Министерството на защитата на Съединени американски щати задълбочава връзките си с търговски галактически компании като SpaceX, акцентира в информацията си изданието.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР