Министерството на образованието не въвежда никакви нови правила за провеждането

...
Министерството на образованието не въвежда никакви нови правила за провеждането
Коментари Харесай

Министър Денков успокои родители и ученици: МОН не въвежда нови правила за матурите

Министерството на образованието не вкарва никакви нови правила за провеждането на матурите , сподели отрасловият министър Николай Денков пред публицисти.

" Това е цялостно неразбирателство, никакви нови правила не вкарваме! Правилата са оповестени още при започване на образователната година. Това, което излезе като събщение в петък, е още веднъж сумиране на това, което сме оповестили още при започване на образователната година и което аз изяснявам през последните месеци. Така че желая да успокоя незабавно и родителите, и учениците - нищо не се трансформира по отношение на това, което към този момент е оповестено към този момент ", означи Денков.

“Спрямо предходната образователна година има промени, свързани с това, че в този момент приключва за първи път випускът по новия закон за предучилищно и учебно обучение. Оттам има доста повече изпити, друга организация, както и изпити, които са за професионална подготовка. Всичко това е разказано в нашето известие от през вчерашния ден ", добави министърът. 

Николай Денков ще се включи в кроса с деца и възпитаници в Южния парк , част от самодейността " 5 KM RUN ".

Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР