Министерството на икономиката и индустрията обявява подбор за 23 свободни

...
Министерството на икономиката и индустрията обявява подбор за 23 свободни
Коментари Харесай

Обявиха конкурси за търговски представители на България в 23 държави

Министерството на стопанската система и промишлеността афишира асортимент за 23 свободни позиции за търговски представители в Службите по търговско-икономически въпроси (СТИВ) на Република България. От тях 8 са позициите за европейските страни, 13 - за страните отвън Европейски Съюз и 2 за страните от Оперативно-наблюдателно дело. Крайният период за подаване на документи е до 3 ноември, в това число - 15 работни дни от издание на обявата на формалната страница на Министерството на стопанската система и промишлеността.

„ Обявяваме състезанията пред цялата общност, с цел да могат да аплайват всички готови хора с експертиза “, разяснява министърът на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов.

Той уточни, че основно за развиването на икономическите ни връзки е да имаме търговски представители по света, които да работят в полза на българския бизнес, както и да се ползват ясни критерии за мониторинг на свършената от тях работа. „ Години наред в страни, които са значими търговски сътрудници на страната ни, не сме били показани със СТИВ, което...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР