Министерският съвет прие решение за промени в състава на Комисията

...
Министерският съвет прие решение за промени в състава на Комисията
Коментари Харесай

Правителството прие решение за промени в състава на Комисията по прозрачност по Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина

Министерският съвет одобри решение за промени в състава на Комисията по бистрота по Закона за лекарствените артикули в хуманната медицина.

На мястото на доктор Димитър Петров е избран доцент доктор Любомир Бакаливанов.

Доц. Бакаливанов е приключил в Медицински университет-София, компетентност „ Медицина “. Има приета компетентност по „ Анестезиология и интензивно лекуване “. Заема длъжности като шеф на Отделение по анестезиология и интензивно лекуване, шеф на Клиника по анестезиология и интензивно лекуване, заместник- шеф и ръководител на съвета на шефовете на МБАЛ-НКБ-ЕАД, заместник- министър в служебно държавно управление.

На мястото на Цветозар Исаев Младенов като представител на Министерството на здравеопазването се предлага да бъде избрана доктор Нели Константинова Таринска.

Д-р Таринска е приключила Медицинска академия – София, като има добити специалности по „ Вътрешни заболявания “ и „ Онкология “. Към сегашния миг заема длъжността шеф на отдел „ Лекарствени артикули “ в Министерството на здравеопазването.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР