Министърът на земеделието Румен Порожанов депозира в петък заявление до

...
Министърът на земеделието Румен Порожанов депозира в петък заявление до
Коментари Харесай

Порожанов поиска от КПКОНПИ да публикава цялата му декларация

Министърът на земеделието Румен Порожанов подава в петък заявление до КПКОНПИ, с което моли да бъдат подхванати ограничения за публикуването на всички данни от хартиения притежател на подадената от него декларация за имуществото и приходите му за 2017 година, включително и данните във връзка с брачната половинка му. Това заяви пресцентърът на Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ).

Антикорупционната комисия забърка безспорна каша с декларацията на Порожанов. Това стана откакто уеб сайтът " Биволъ " разкри, че от нея липсват покупко-продажби на брачната половинка му Веска Порожанова. Земеделският министър изпрати копие на книжен притежател на подадената декларация до в. " Сега ", от където е видно, че той е показал тези условия. Тогава КПКОНПИ се оправда, че Порожанов не е желал да бъдат оповестени тези данни, тъй като попълнил информацията за брачната половинка си в полето за жена, с която е във фактическо общуване.

Сега обаче от МЗХГ настояват, че в подадената от Порожанов имотна декларация са посочени всички условия, както във връзка с него, по този начин и за неговата брачна половинка и на никое място няма отметка, че живее с нея във " фактическо общуване на брачен начала ".

" При попълването на декларацията на стр. 2 не е направена отметка за нито едно от посочените условия:

1. Наличие на фактическа раздяла
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР