Министърът на здравеопазването професор Костадин Ангелов и ръководителят на Националния

...
Министърът на здравеопазването професор Костадин Ангелов и ръководителят на Националния
Коментари Харесай

Здравният министър и директорът на "Пирогов" отговаряха на въпроси на желаещи да се ваксинират

Министърът на опазването на здравето професор Костадин Ангелов и ръководителят на Националния имунизационен щаб професор Красимир Гигов посетиха болница " Пирогов ", с цел да ревизират организацията на имунизационния развой в лечебното заведение.

Директорът на болничното заведение професор Асен Балтов им сподели петте зони, в които всички искащи да се имунизират с препарата на " Астра Зенека ", могат да го създадат.

Тримата се срещнаха с хора, пристигнали да се защитят от COVID-19 и персонално им дадоха отговор на въпросите.

" Може би тази организация ще остане и отсега нататък, тъй като не може да има хора, които желаят да се имунизират и други, които се записват, само че не идват ", сподели министър Ангелов в отговор на въпрос дали всеки, които има предпочитание, ще може да се имунизира и през идващите дни.
От петък пет имунизационни зони на територията на " Пирогов " посрещат всеки, който желае да се имунизира, без значение от това в коя фаза на националния проект попада. В първия ден в болничното заведение са направени рекордните 560 имунизации. " До 17:30 ч. ще работят нашите пунктове и няма да връщаме искащи. Надявам се, до понеделник да имаме най-малко 2000 имунизирани ", изясни на чакащите пред един от кабинетите шефът на Пирогов професор Асен Балтов.

И в неделя от 08:30 ч. до 17:00 ч. " Пирогов " ще приема всеки, който желае да се имунизира с " Астра Зенека ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР