Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова написа коментар в социалната мрежа

...
Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова написа коментар в социалната мрежа
Коментари Харесай

Елисавета Белобрадова: Бойко Борисов се опитва да се отърве от прегръдката на Пеевски като е започнал да работи с президента!

Депутатът от ПП-ДБ Елисавета Белобрадова написа коментар в обществената мрежа Фейсбук във връзка държанието на Бойко Борисов, който по нейните думи е предложил на Председателски съвет в Народното събрание президентът Румен Радев да съставлява България на Срещата на върха на НАТО. Според нея по този метод той се пробва да се откъсне от прегръдката на Делян Пеевски . Публикуваме коментара на Елисавета Белобрадова без редакторска интервенция:

„ Как Борисов се опита да изпрати Радев на Срещата на върха на НАТО.

Преди да се конституира Народното събрание служебният министър-председател насочи публично питане до нас дали да върви той или някой различен на Срещата на върха на НАТО във Вашингтон от 9 до 11 юли.

Това е в пълномощията на Министерски съвет и без значение че има длъжностен кабинет, е ясно кой би трябвало да отиде. Изненадващо през днешния ден, обаче, Бойко Борисов къде завоалирано, къде ачик-ачик напряко си предложи Радев да отиде. Днес на председателски съвет в Народното събрание ГЕРБ още веднъж направи това предложение.
Затова е редно да обърнем внимание на няколко неща.

Първо, нашият мишест президент не пожела да удостои с наличието си срещата на представители на НАТО в България и се скри в Унгария да прави Европа great again с Орбан. Той, като един актуален Ленин, би отишъл в Полша, само че евентуално в Полша щяха да го бият, в случай че го видят.

Второ. Очевидно е, че Бойко Борисов се пробва да се отърве от прегръдката на Пеевски като е почнал да работи с президента, с цел да избави кожата. Опитва се да подписа договорка със руския демон и да прати индивидът в България с най-отявлените антиевропейски и антинатовски възгледи да ни съставлява. Аз разбирам, че да си сред Борисов и Пеевски не е доста прелестно, само че, както се споделя в обичания остарял анекдот: „ да бяхте помислили за това по-рано, госпожо “.

Трето, другите партии, които поддържат ГЕРБ, са Българска социалистическа партия и „ Възраждане “. Сами си направете изводите.

Отчаянието, което показва Борисов, е плашещо за България, тъй като Срещата на върха на НАТО е един от най-важните ПОЛИТИЧЕСКИ конгреси в подобен миг, който да съставлява политиката на България. Тя може да реши бъдещето на континента и на света, както и мястото на България в едно вероятно ново разделяне с желязна завеса.

Да изпратим човек, който работи срещу националните ползи на България и който се снима като идола си от кръста нагоре, би било неточност, която след това няма коригиране. Присъствието на Радев и неговото легитимиране като водач може и да е началото на пътя по разрушение на парламентарната република.

Инак, ние знаем какво се опита да направи Главчев в проблема Сребреница. Знаем, само че се надяваме, че спазвайки разпоредбите, по които се ръководи страната, ще му се внуши задоволително ясно, че място за съмнение на коя страна сме, няма.

Надяваме се към момента, че всички граници на национално изменничество не са преминати. “

Решено: И Радев, и Главчев отиват на Срещата на върха на НАТО

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР