Министърът на вътрешните работи Валентин Радев каза пред журналисти в

...
Министърът на вътрешните работи Валентин Радев каза пред журналисти в
Коментари Харесай

Очакват се известни ограничения за столичани заради председателството

Министърът на вътрешните работи Валентин Радев сподели пред публицисти в Министерския съвет, че хората би трябвало да свикнат, че ще има ограничавания, свързани с идното председателство на Съвета на Европейски Съюз, които обаче няма да са доста огромни. Той посочи, че тези ограничавания главно ще са към НДК, хотел " Маринела " и по трасето, в това число към София Тех Парк. Тестването на част от системите за сигурност е почнало като за един от съставените елементи ѝ се чака това да остане за януари, съобщи Българска национална телевизия.



Правим всичко допустимо системите за сигурност за председателството да работят преди Нова година, тъй като ни би трябвало най-малко месец да ги тестваме. Това съобщи вътрешният министър Валентин Радев пред публицисти, заяви БГНЕС.

Припомняме, че точно в НДК ще се организират всички мероприятия, срещи и съвещания по време на Българското председателство на Съвета на Европейски Съюз през 2018 година.

В рамките на 6-те месеца българско председателство в София се чака да дойдат 20 хиляди висши европейски служители, държавни глави и министри.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР