Министърът на вътрешните работи на Украйна Денис Монастирски потвърди във

...
Министърът на вътрешните работи на Украйна Денис Монастирски потвърди във
Коментари Харесай

Задържан е украински гвардеец, застрелял петима в завод в Днипро

Министърът на вътрешните работи на Украйна Денис Монастирски удостовери във " Facebook ", че правоохранителните органи са задържали боеца от украинската национална армия, който умъртви петима души в град Днипро, съобщи ТАСС.

Артем Рябчук преди малко беше арестуван от чиновници на полицията в Днипропетровска област. Той ще понесе най-тежката отговорност, планувана в закона, написа още министър Монастирски.

Рано тази заран на територията на цех " Южмаш " в Днипро 20-годишният гвардеец Рябчук простреля с автомат петима души и рани други петима, а по-късно избяга с оръжието си. Сред починалите има и служителка в завода, който създава разнообразни типове ракети, както и транспортни средства и промишлени принадлежности.

От вътрешното министерство прецизираха, че претекстовете за закононарушението още не са известни.

Откриването на пукотевица във военни елементи в някогашния Съюз на съветските социалистически републики е повтарящо се събитие, постоянно обвързвано с тормоз над новобранци. Това отдавна е един от най-тежките проблеми в някогашните руски републики, изключително в Русия, въпреки че през последните години ситуацията се усъвършенства, отбелязва Агенция Франс Прес.

Тези издевателства, от време на време свързани с огромно принуждение, постоянно са причина за самоубийства и убийства.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР