Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов вече е изпратил мотивирано

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов вече е изпратил мотивирано
Коментари Харесай

НС реши: България предоставя нова помощ от 300 000 лева на Украйна

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов към този момент е изпратил стимулирано искане до президентствотоза промяна на основния секретар, разгласи министър председателят Николай Денков. По време на днешното съвещание на Министерски съвет са разпределени дилемите на виновните министерства, свързани с провеждането на локалните избори. Това са Министерствата на вътрешните работи, на финансите, на районното развиване и благоустройството, на правораздаването и на електронното ръководство.

Всяко от тях поема характерни отговорности, с които би трябвало да се оправи в идващите два месеца и тези задания би трябвало да се извършат в съгласие с ЦИК, добави той.

България ще даде нова филантропична помощ за Украйна в размер на близо 300 хиляди лева, реши още държавното управление на днешното си съвещание. Хуманитарната помощ ще бъде разпределена на три равни вноски към Хуманитарния фонд за Украйна/Бюрото на Организация на обединените нации на съгласуване на филантропичните действия, Детския фонд на Организация на обединените нации и Международния комитет на Червения кръст. Финансирането ще бъде обезпечено със средства по бюджета на Министерството на външните работи, предопределени за развиване и филантропична помощ.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР