Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и неговият заместник Стоян

...
Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и неговият заместник Стоян
Коментари Харесай

СДВР е с нов началник

Министърът на вътрешните работи Калин Стоянов и неговият заместител Стоян Темелакиев показаха пред състава на Столичната дирекция на вътрешните работи новия шеф старши комисар Любомир Николов.

Той приключва висшето си обучение в УНСС, компетентност „ Икономика на търговията “ през 2002 година, а през 2018 година придобива магистърска степен по същата компетентност.

Работи в системата на Министерство на вътрешните работи от 2001 година Преминал е през всички оперативни равнища в системата – шпионин в бранш „ Икономическа полиция " в Столична дирекция на вътрешните работи и в бранш „ Фалшификации “ в ГДБОП, шеф бранш и шеф отдел в ГДБОП. От юни 2021 година е заместник-директор на основната дирекция, оповестява Нова тв.

От февруари до април 2023 година краткотрайно е преназначен на служба шеф на ОДМВР-Хасково, след което още веднъж извършва длъжността заместник-директор на ГДБОП.

През годините неведнъж е награждаван с писмени похвали, оповестяване на признателност, групова и самостоятелна награди, както и с почетни знаци на Министерство на вътрешните работи III-та, II-ра и I степен от министъра на вътрешните работи.

 

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР