Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че мащабната операция

...
Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев заяви, че мащабната операция
Коментари Харесай

Демерджиев за акцията срещу миграцията: Действията ще продължат и в Турция, ударени са сериозни групи

Министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев съобщи, че огромната интервенция против незаконния трафик на мигранти се организира в цялата страна и към този момент има сполучлива реализация на ГДБОП и " Гранична полиция ".

" Акцията е огромна и ще е порведе на територията на цялата страна. Ударени са съществени групи, занимаващи се с т. нар каналджийство, като акцията ще продължи освен в границите на днешния ден. "

Демерджиев добави още, че акцията ще продължи освен в България, а и в Турция, като има увещание за това от страна на турските управляващи. Резултатите ще бъдат оповестени обществено.

Вътрешният министър изрази убеденост, че това е пътят да се позволи трайно казусът с незаконните мигранти. Съвместни акции ще бъдат извършени и с Гърция, съобщи Демерджиев, който даде брифинг дружно с гръцкия министър по миграцията и убежището Нотис Митарачи.

" На трансграничната престъпност може да се отговори сполучливо единствено по един метод - със взаимоотношение. Използвам още един път случая да благодаря е на него персонално, и на техиня министър председател Мицотакис за уговорката, за ясната и персонална поддръжка, които ще допринесат освен за решение на въпроса с участието на България в Шенген, а и за повишението на сигурността в района и в границите на Европейски Съюз ".

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР