Министърът на външните работи Джеймс Клевърли каза, че взривът в

...
Министърът на външните работи Джеймс Клевърли каза, че взривът в
Коментари Харесай

Депутатът от торите обвинява Израел и Хамас във „военни престъпления“ в Израел и Газа

Министърът на външните работи Джеймс Клевърли сподели, че гърмежът в болница в Газа е

Задната скамейка съобщи, че хората в Газа „ гладуват [и] се дехидратират гибел " заради дейностите на Израел и призоваването им да се реалокират на юг от линията преди възможна наземна атака също се приравнява на групово наказване, което е нелегално съгласно интернационалното право ".

И той повтори неговото искане към държавното управление да призове за преустановяване на огъня, заявявайки, че това е „ единственият метод да се измъкнем от тази неразбория “.

Прочетете повече:
Какво знаем за гърмежа на болница в Газа < br /> Колко са разселените в този момент в Газа?
Какво е решението за две страни?

Г-н Клевърли сподели на сътрудника си от торите, че държавното управление „ несъмнено, постоянно припомня на Израел, както бихме създали с всеки различен друга нация, участваща във военни интервенции, на техните отговорности според интернационалното право ".

И той сподели, че до момента в който президентът на Израел Исак Херцог е " подсилил този ангажимент, не чуваме подобен ангажимент от Хамас ".

Външният министър добави: „ Мисля, че Камарата би трябвало да разбере, че преди терористичната офанзива на Хамас десетки хиляди поданици на Газа прекосяваха през границата с Израел всеки ден, с цел да работят.

„ Израел даде - постоянно без възнаграждение - вода, електричество и газ за хората от Газа. Това беше прекратено като директен резултат от бруталните терористични дейности на Хамас. които се внедряват измежду цивилното население.

Представители на Хамас, която взе заложници по време на офанзивата си против Израел предходната седмица, споделиха, че неизраелци, отвлечени на 7 октомври, са „ посетители “, които ще бъдат освободени „ при избрани условия разреши ".

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР