Министърът на туризма Зарица Динкова пристига днес във Варна, за

...
Министърът на туризма Зарица Динкова пристига днес във Варна, за
Коментари Харесай

Новият министър на туризма с първа визита във Варна

Министърът на туризма Зарица Динкова идва през днешния ден във Варна, с цел да се запознае на място по какъв начин работи Районната здравна ревизия по отношение на пробите за премерване чистотата на водата, както и да събере настояща информация.

За момента няма данни за замърсяване в българската акватория на Черно море след разлива на язовир " Нова Каховка " в Украйна и за лавинообразно отричане на резервации.съобщи през вчерашния ден министър Динкова при представянето в отрасловата парламентарна комисия на екипа си и целите в работата на ведомството.

Министърът на туризма акцентира, че е извънредно значимо да поддържаме позитивния облик на България и това ще е един от целите й.

Министерството на околната среда и водите обезпечава цялостно следене на вероятни екологични вреди в българската акватория на Черно море, след разрушаването на стената на язовир „ Нова Каховка “, ситуиран на река Днепър на територията на Украйна. Към момента няма данни за замърсяване край българските крайбрежия. Сателитните наблюдения и математическото моделиране на водните течения до този миг не дават мотив за терзание. Следи се положението освен на крайбрежните, само че и на водните течения във вътрешността в морето. Мониторингът за положението на морските води е съгласуван с
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР