Министърът на туризма Зарица Динкова изказа съболезнования на близките на

...
Министърът на туризма Зарица Динкова изказа съболезнования на близките на
Коментари Харесай

Зарица Динкова: Костенурките са добре, оставихме ги на сушата

Министърът на туризма Зарица Динкова изрече съболезнования на околните на починалите при наводненията по Южното Черноморие. На формалната си страницата във facebook тя написа, че вредите занапред ще се пресмятат, само че човешкото страдалчество няма цена.

" В такива моменти най-важно е да бъдем хора и всеки да помогне с каквото и както може. Затова отидох и аз. В качеството си на министър считам, че съм длъжна да бъда там, където има проблем.

Десетки фамилии и компании, които имат заведения за хранене, плажни заведения, хотели имат сега потребност от помощ и подпомагане, с цел да се оправят с следствията. Министерство на туризма и аз персонално ще създадем всичко, което зависи от нас, с цел да помогнем в тази обстановка. Смятам, че това е същински значимото ”, написа още Зарица Динкова.

Тя разяснява и обсъжданите в общественото пространство фотоси, на които държи костенурка. Потребители на фейсбук я упрекнаха, че с действието е заплашила живота на сухоземното влечуго.

„ Също по този начин желая да уверя коментаторите във ФБ, че костенурките са добре. Оставихме ги на сушата, покрай реката, с цел да не бъдат стъпкани или повлечени от боклуците в морето. Вярвам, че всеки естествен човек би го направил! ",посочва още в поста си Зарица Динкова.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР