Министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в среща на

...
Министърът на туризма Николина Ангелкова ще участва в среща на
Коментари Харесай

Ангелкова на видеоконференция с министрите на туризма в ЕС

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще взе участие в среща на високо равнище с министрите на туризма от страните членки на Европейски Съюз на тематика „ Въздействията на разпространяването на COVID-19 върху туризма “, оповестиха от пресцентъра на Министерството на туризма.

Разговорите ще бъдат извършени под формата на видеоконференция в понеделник - 27 април, и присъединяване ще вземат също по този начин еврокомисарят с сектор „ Вътрешен пазар “ господин Тиери Бретон и господин Зураб Пололикашвили, общоприет секретар на Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации.

Предвижда се по време на полемиката да бъдат коментирани съответни подхванати досега ограничения от страните членки на Европейски Съюз и тяхната успеваемост за намаляване на отрицателните последствия от COVID–19, както и успеваемостта на подхванатите от Европейски Съюз ограничения за ограничение въздействието на разпространяването на COVID-19 в бранш туризъм.

Очаква се участниците да обсъдят нуждата от съответно финансиране за бранш туризъм, основаване на оздравителен фонд на европейско равнище, както и основаване на неофициална платформа за следене на другите ограничения в обособените страни членки. Ще бъдат показани съществуващи или сега разработвани национални проекти за ръководство на рецесии за туристическия бранш, както и нуждата от въвеждане на подобен проект на европейско равнище.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР