Министърът на туризма Христо Проданов откри 38-то издание на Международната

...
Министърът на туризма Христо Проданов откри 38-то издание на Международната
Коментари Харесай

Министър Проданов откри 38-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и Спа Експо“

Министърът на туризма Христо Проданов откри 38-то издание на Международната туристическа борса „ Ваканция и Спа Експо “.

Изложението се организира в интервала 24-25 февруари 2022 година и е най-мащабният туристически конгрес в България, под патронажа на Министерство на туризма.

„ Като министър на туризма аз съм благополучен да видя толкоз огромен интерес към днешното събитие. Всяка една успяваща страна структурира своята стопанска система и просперитета на народа си на база на естествените запаси и дадености, с които разполага и тяхното рационално потребление “, съобщи министър Проданов по време на откриването на ревюто. По думите му, нашата прелестна земя разполага с красиви планини, минерални извори, прелестно море, вековни обичаи, богато културно-историческо завещание и най-много с гостоприемни и отзивчиви хора. И всичко това са отлични предпоставки, с цел да може туристическият отрасъл и бизнес да бъде един от структуроопределящите браншове в стопанската система.

Министърът открои и ролята на интернационалното ревю в рамките, на което гостите имат опция да се срещнат с преимуществата на България, като желано и мечтано място за почивка и отмора.

В приветствието си той обърна особено внимание и на общите и взаимни старания, които би трябвало да положат страна, общини и бизнес, с цел да може по-лесно да се отстоява водещото място на туризма в българската стопанска система. „ Аз и моят екип ще работим целеустремено в тази посока, тъй като това е пътят, по който може да се развива туризмът в България, изключително в този миг “, заключи той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР