Министърът на туризма д-р Илин Димитров и заместник-министърът проф. Мариела

...
Министърът на туризма д-р Илин Димитров и заместник-министърът проф. Мариела
Коментари Харесай

Министър Димитров участва в откриването на учебната година на УниБИТ

Министърът на туризма доктор Илин Димитров и заместник-министърът проф. Мариела Модева участваха в церемонията по тържественото разкриване на новата академична година на Университета по библиотекознание и осведомителни технологии.

Проф. Модева беше посетител освен като представител на Министерството на туризма, само че и самата тя като учител в УниБИТ. Сред формалните посетители бяха вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на електронното ръководство Георги Тодоров, представители на държавни институции и на академичната общественост.

В речта си пред университетската общественост министър Димитров поздрави преподавателите и студентите, като им пожела да подхождат с страст и намерено сърце, напомняйки, че няма директен път към триумфа. Той увери, че в негово лице и в лицето на Министерството на туризма имат един другар и може да разчитате на поддръжка за всяка скъпа концепция и самодейност, които биха съдействали за напредъка на туризма в България.

„ Тук изучавате едно от най-важните посоки за нашия бранш – осведомителните запаси и дигитализацията. В днешния свят над 71% от покупките в туризма се случват през мобилните устройства и изборът ви е повече от добър, предвидлив и с взор в бъдещето, “ акцентира служебният министър. 

Министър Димитров изненада доцент доктор Румен Драганов, шеф на Института за разбори и прогнози на осведомителната среда в туризма към Университета, като във връзка началото на образователната година и неговата 70-та годишнина му връчи почетната статуетка на Министерството – „ Златна роза “, знак на българския туризъм. Той го поздрави за специфичния му персонален принос и труд, обвързван с културно-историческото завещание и туризма с думите, че шефът на Института самичък е институция и облик на българския туризъм в плът и кръв.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР