Министърът на спорта в правителството на Тереза Мей - Трейси

...
Министърът на спорта в правителството на Тереза Мей - Трейси
Коментари Харесай

Криза в британския кабинет заради размера на залозите в ротативките

Министърът на спорта в държавното управление на Тереза Мей - Трейси Крауч, подаде оставка откакто кабинетът отсрочи приемането на мярка за фрапантно ограничение на размера на залозите в ротативките.

В показания в понеделник от финансовия министър Филип Хамънд бюджет се планува отсрочване с шест месеца, до октомври 2019 година, на влизането в действие на мярката, която вкарва ограничаване от две лири (2,30 евро) оптимален еднократен залог, с цел да се понижат обвързваните с хазарта опасности. В момента играчите могат да залагат по 100 лири на всеки 20 секунди.

Правителството желае повече време за въвеждане на нов налог върху
хазарта, който да компенсира загубата на доходи от мярката за ограничение на залозите, която бе оповестена през май след няколко месеца съвещания.

Между оповестяването на ограничението на залозите и влизането му в действие ще бъдат изхарчени над 1,6 милиард лири в ротативките, основно в най-бедните ни региони, написа Крауч в писмото за оставката си, което бе пуснато в страницата й в Туитър.

Освен това всеки ден ще се самоубиват по двама души поради свързани с
хазарта проблеми. Затова считам, че това отсрочване е безпричинно, написа Крауч, представена от Българска телеграфна агенция.

Днес тя туитна също: Политиците идват и си отиват, само че правилата остават с нас вечно.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР