Министърът на правосъдието разпореди проверки в Главна дирекция Охрана“ и

...
Министърът на правосъдието разпореди проверки в Главна дирекция Охрана“ и
Коментари Харесай

Министър Ахладова разпореди проверки в ГДО и ГДИН

Министърът на правораздаването разпореди инспекции в Главна дирекция „ Охрана “ и в Главна дирекция „ Изпълнение на наказванията “.
Причината е оповестеното отворено писмо на арбитър Мирослава Тодорова до министъра на правораздаването „ във връзка нарушаване на правото на ценене на персоналния живот на арестуван от страна на държавни структури, учредени при министъра на правораздаването и на държавна прехрана “.
 Разнобой: Ахладова направи на пух и прахуляк Закона за персоналния банкрут на патриотите Разнобой: Ахладова направи на пух и прахуляк Закона за персоналния банкрут на патриотите
Министърът на правораздаването Десислава Ахладова изпрати остро сериозно мнение (пълния му текст виж тук) за законопроекта за отбрана на...
Министър Ахладова разпореди още на дирекция „ Процесуално посланичество на Република България пред Европейския съд по правата на индивида “ да изготви разбор на решението на Европейския съд по правата на индивида по делото „ Вецев против България “, като се уточни нуждата от законодателни промени, свързани с него.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР