Министърът на правосъдието Надежда Йорданова изрази учудването си от изготвената

...
Министърът на правосъдието Надежда Йорданова изрази учудването си от изготвената
Коментари Харесай

Йорданова: Нито едно твърдение на прокуратурата не е вярно


Министърът на правораздаването Надежда Йорданова изрази учудването си от направената от прокуратурата информация с погрешни, съгласно нея, политически изказвания, с които е бил накърнен престижът на държавното обвиняване и е било нарушено разделянето на управляващите.

„ Нито едно от изказванията, които са посочени от прокуратурата, не са погрешни по своя темперамент. Това, което аз обмислям, откогато излезе тази информация - в каква тъкмо процедура се намираме, в осъществяване на какви тъкмо пълномощия е това устно и документално изказване. Много ми е мъчно да дефинира това правно нещо какво тъкмо е и дали изобщо е такова “, разяснява листата на прокуратурата, в който е и нейното име, Надежда Йорданова, представена от БНР.

Справката беше показана при започване на седмица и включваше 15 изказвания на премиера Кирил Петков, министрите на правораздаването, на вътрешните работи и на нововъведенията, на съпредседателя на „ Демократична България “ Христо Иванов и на някогашния финансов министър Владислав Горанов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР