Министърът на правосъдието Атанас Славов и заместниците му Юлия Ковачева

...
Министърът на правосъдието Атанас Славов и заместниците му Юлия Ковачева
Коментари Харесай

Правосъдният министър почете жертвите на тоталитарните режими

Министърът на правораздаването Атанас Славов и заместниците му Юлия Ковачева и Емил Дечев отдадоха респект на жертвите на тоталитарните режими , като сервираха цветя на Мемориалът на жертвите на комунизма. Това оповестиха от Министерството на правораздаването.

На днешния ден Европа отдава респект на жертвите от националсоциалистическия, фашисткия и комунистическия режими през XX век.

„ На днешния ден се прекланяме пред стотиците хиляди жертви на тоталитарните режими през предишния век, които са предизвикали страдалчество на хора от разнообразни народи, етноси, пол и вероизповедания. Във времена, в които демокрациите са изправени пред от ден на ден провокации, а войната още веднъж е част от живота на Европа, във времена, когато ценностната ни ориентировка е подложена на всекидневно тестване, е належащо да се завръщаме към загатна за предишното. Да извличаме уроците от загубата на свободите си и на резултата от това да позволим на властническите режими да постановат дневния ред на Европа и света “, съобщи министърът на правораздаването Атанас Славов.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР