Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу предупреди по време

...
Министърът на отбраната на Русия Сергей Шойгу предупреди по време
Коментари Харесай

Шойгу посочи при какво условие Русия и Западът ще седнат на масата за преговори

Министърът на защитата на Русия Сергей Шойгу предизвести по време на интернационален конгрес в Пекин, отдаден на световната сигурност, че боен конфликт сред нуклеарните сили може да докара до „ пагубни последствия ”.

Военният министър упрекна Съединени американски щати и НАТО, че се пробват да подкопаят сигурността на Русия и отбрани решението на Москва да се отдръпна от интернационалния контракт, забраняващ тестванията с нуклеарни оръжия.

Шойгу увери също по този начин, че Русия е подготвена да организира „ политически диалози на реалистична основа ”, касаеща както следконфликтното споразумяване на украинската рецесия, по този начин и за съдействие със Запада.
По думите му Кремъл е разполагаем да беседва със Запада по отношение на интернационалната сигурност, само че единствено в случай че той преразгледа „ деструктивната си политика ” по отношение на Русия.

Ако Западът не преразгледа деструктивната си политика, целяща стратегическото проваляне на Русия, надали ще бъдат вероятни каквито и да е ползотворни диалози в тази посока, съобщи Шойгу, представен от 20minutos.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР