Министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро

...
Министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро
Коментари Харесай

Екоминистърът: Бургас иска 640 млн. лв., а едни 6 км тръби не полага

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров - Ревизоро продължи с обвиняванията си към разнообразни институции, че бездействат към обезпечаването на Южното Черноморие с вода. След като нахока преди дни ВиК - Варна и локалния регионален шеф, в този момент остри рецензии отнесе и Бургас.  " Бургас желаят да усвоят 640 милиона за воден цикъл, а досега за 60 дни не могат да създадат 6 км тръби ", съобщи тази заран той пред Българска национална телевизия. Под " 6 км тръби " имаше поради свързването на язовирите " Ахелой " и " Порой " към питейното доставяне на Бургас. Проектът се реализира от ВиК-дружеството в южния град. " Ако ние не създадем водопровода до 20-и (февруари - б.а.), аз не желая да съм на мястото на Бургас на избори. Аз им споделих - ще стане това като с Перник. Ние имаме вода, само че не я управляваме добре ", съобщи Димитров. Така се подразбра от думите му, че все още планът за " Ахелой " и " Порой " не върви с мечтаните темпове. Той е за към 60 млн. лева, отпуснати от дъжавата.

" Никой от Бургас и Варна не е идвал... Да заставам на деривацията ли... За вашето безучастие не може да питате мен... Бургас и те трябваше да са тука: бе дайте ни вода и на нас... ", бяха част от думите на Димитров.

Той се оплака и от бойкот на третия ешелон в администрацията кардинално по тематиката с язовирите. Този ешелон не бил назначаван и надзираван от премиера. Ревизоро заяви даже, че в страната имало началник на ВиК, който мразел турското малцинство и стопирал нужните сондажи в региона им. Той сподели още, че скоро ще рапортува на Бойко Борисов кой по какъв начин не си върши работата в страната. Не желал обаче уволнения.

На процедура всичките му обвинявания са продължение на в Народното събрание. Сагата започва на нов глас след обява на " Сега " във вторник:
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР