Министърът на образованието Джилиан Кийгън каза преди месеци, че безопасността

...
Министърът на образованието Джилиан Кийгън каза преди месеци, че безопасността
Коментари Харесай

Училища, изправени пред години на хаос заради разпадащия се бетон Raac, доклад

Министърът на образованието Джилиан Кийгън сподели преди месеци, че сигурността на децата и личния състав е главен приоритет, обещавайки да финансира по-дългосрочни планове за възобновяване или реорганизация, където е належащо.

Но преди новата година на доста учебни заведения към момента не е казано по кое време постройките им ще бъдат поправени, стана ясно.

Министерството на образованието (DfE) отхвърля да се ангажира с финансиране или даже да дадете някакви периоди за започване на работа, като строителни специалисти считат, че учебните заведения ще чакат години за нови безвредни здания, заяви The Observer.

: „ Ние се ангажирахме да финансираме премахването на Raac от нашите учебни заведения или посредством безплатни средства, или посредством нашата стратегия за възобновяване на учебно заведение и ние ще осведомяваме учебните заведения допустимо най-скоро, откакто нашите оценки приключат. “

„ Ние работим в тясно съдействие с всички наранени учебни заведения, с цел да разберем и оценим техните самостоятелни условия, “ прибавиха те.

Но един...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР