Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни
Коментари Харесай

Весела Лечева награди ансамбъла по художествена гимнастика, Николова и Калейн за постиженията им на световното и европейското първенство

Министърът на младежта и спорта Весела Лечева награди с почетни плакети ансамбъла по художествена гимнастика за купата в многобоя и златния орден на три ленти и две топки, извоювани на Световното състезание по художествена гимнастика в София, основната треньорка на ансамбъла Весела Димитрова, Михаела Маевска и Ясена Стойнева – помощник-треньорки.

„ От името на Министерството на младежта и спорта показвам възприятие на горделивост и наслада от постигнатите ваши триумфи. Поздравявам ви за мъжеството, което проявихте по време на вашата красива и изящна игра, за всичко, което дадохте на българската аудитория. Вие доказахте, че в днешно време България има своите герои. А госпожа Раева сподели, че българският спорт може да се изкачи на олимпийския връх, доказан и на Световното състезание в София “, сподели министър Лечева при награждаването и пожела на нашите гимнастички триумфи в бъдеще и на Олимпийските игри в Париж.

„ За нас е голяма чест, че сме при Вас. Благодаря за изключителните думи за нашата работа. Уверявам Ви, че ще дадем всичко от себе си да печелим златни медали до Олимпиадата в Париж “, сподели Илиана Раева.

За бронзовия орден в многобоя и трите сребърни оценки на обособените уреди на Световното състезание в София плакет получи гимнастичката ни Стилияна Николова.

Почетен плакет беше връчен и на Боряна Калейн за сребърния орден в многобоя, купите на лента и топка, бронза във финала на обръч и златото в отборното съревнование на Европейското състезание в Тел Авив, Израел.

За достиженията на нашите гимнастички с почетни плакети на ММС бяха отличени също Бранимира Маркова – основен управител на националния тим – самостоятелно, Валентина Иванова – персонална треньорка на Стилияна Николова, и Марияна Памукова – персонална треньорка на Боряна Калейн.

Министър Лечева награди с плакет ръководителя на федерацията Илиана Раева за приноса й към развиването на художествената гимнастика и триумфите на българските състезателки. Капитанът на националния отбор Женина Трашлиева сервира букет на министър Лечева от името на тима и на федерацията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР