Министърът на младежта и спорта Радостин Василев говори след срещата

...
Министърът на младежта и спорта Радостин Василев говори след срещата
Коментари Харесай

Радостин Василев: Искам да удовлетворя последното желание на Гриша Ганчев, не съм министър на ЦСКА

Министърът на младежта и спорта Радостин Василев приказва след срещата с ЦСКА - София и “Сердика спортни парцели ” за въпроса със стадион “Българска войска ”. Той съобщи, че е защитавал само ползите на страната, а скоро му следва и среща с други тимове, които ще слагат своите проблеми. Ето какво съобщи Василев:
 Гриша Ганчев даде отговор дали ще се реализира последната му фантазия Гриша Ганчев даде отговор дали ще се реализира последната му фантазия
“Планът, който бяхме построили за комунакиця, се извърши. Днес за първи път направихме четеристранна среща, с цел да забележим какво толкоз дълго е пречело за построяването на стадион “Българска войска ”. Длъжен съм да подхваща всички дейности за отбрана на държавния интерес.

По всички точки съм докладвал на страните, споделил съм какви са условията на страната. Моята концепция е страната да бъде предпазена и изрядна. Това е ползата, който пазя аз. Направих съгласно мен всичко належащо не да оказвам помощ на някого, а на българския спорт. Готов съм да оказа помощ на всички, който желае, просто тук, тази страна, беше най-активна.
 Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на "Армията ", няма да вършим нов стадион
Аз, като министър, заемам единствено кардинални позиции. Аз съм министър на младежта и спорта, само че се постанова да бъда министър на футбола в последните дни. Предполагам са обнадеждени, че прозрачността е на равнище. Нищо няма да бъде спестено на никого, в случай че някой желае да строи, той би трябвало да си извършва отговорностите и към страната.

За първи път се организира среща сред страните. В рамките на моите пълномощия изисквам да знам какво се случва в проблема. ЦСКА сложиха своите терзания, че до момента странични фактори са пречели. В момента представлявах ползите на министерството и с това, че министерството желае да си оправи парцела.

Ясно е в този момент, че върху терена може да се строи. Имат период, както аз имам и ги съблюдавам. За пръв път се сложиха 5 точки, в тях са общината, ЦСКА, министерството, “Сердика спортни парцели ”. Запознал съм детайлно премиера. За 15 дни се направи повече, в сравнение с за 10 години.
3  Срещата сред спортния министър, управлението на ЦСКА - София и основния проектант на Столична община
За мен няма значение кой ще съставлява ЦСКА. Най-правилното нещо бе Гриша Ганчев да пристигна тук. Той сподели, че това е последното нещо, което желае да направи и аз, като минситър, желая да го удевлетворя.

ЦСКА знае, че не съм министър на ЦСКА. Скоро имаме среща с Берое, с пловдивските тимове. Бяхме на среща с Левски, обсъждахме опциите за козирка на “Герена ”, която ще коства колкото целия бранш. Когато кажа нещо за футбол, всички са тук, когато кажа нещо за другите спортове, няма толкоз доста интерес.

Държавата няма да влага в построяването на този стадион на ЦСКА, за разлика от тези в Пловдив, на които не им стигат парите. В Бургас също има зала, която чака да се приключи ”, съобщи министърът.
 Стефанов: Министър Василев да си върви в ЦСКА! С милионите на Берое щях да имам стадион-приказка Стефанов: Министър Василев да си върви в ЦСКА! С милионите на Берое щях да имам стадион-приказка
“Нямам какво да кажа на Венци Стефанов, извънредно добре се изрече.

Промяна би трябвало да има в целия български спорт ”, добави още той.
 Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на "Армията ", няма да вършим нов стадион 11 яну | 16:39  Срещата за Срещата за "Армията " стартира: персонално Гриша Ганчев предвожда ЦСКА - София 11 яну | 15:02  Общински консултант показа план за Общински консултант показа план за "Армията ", позволява градеж на нов стадион върху насипите 11 яну | 12:09  Добра вест за ЦСКА - София, звездата на Добра вест за ЦСКА - София, звездата на "червените " се причисли към лагера в Турция 11 яну | 10:30  ЦСКА - София задържа двама титуляри с нови контракти ЦСКА - София задържа двама титуляри с нови контракти 11 яну | 09:18  ЦСКА - София не може да се разбере с поляци за Карло Мухар ЦСКА - София не може да се разбере с поляци за Карло Мухар 11 яну | 09:05 Още от БГ Футбол  Нова козирка на “Герена ” ще коства колкото целия бранш, сподели министърът Нова козирка на “Герена ” ще коства колкото целия бранш, сподели министърът 11 яну | 16:58 1281 5  Главният проектант на София с оптимистични думи за стадион Главният проектант на София с оптимистични думи за стадион "Българска войска " 11 яну | 16:55 652 2  Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на "Армията ", няма да вършим нов стадион 11 яну | 16:39 4470 7  Гриша Ганчев даде отговор дали ще се реализира последната му фантазия Гриша Ганчев даде отговор дали ще се реализира последната му фантазия 11 яну | 16:33 8736 30  Петър Колев отхвърля да напусне Берое, желае обезщетение от клуба Петър Колев отхвърля да напусне Берое, желае обезщетение от клуба 11 яну | 16:18 1121 4 Виж всички Водещи Новини  Гриша Ганчев даде отговор дали ще се реализира последната му фантазия Гриша Ганчев даде отговор дали ще се реализира последната му фантазия 11 яну | 16:33 8736 30  Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на Инджов: Мечтата ми е през септември да имаме разрешителното за градеж на "Армията ", няма да вършим нов стадион 11 яну | 16:39 4470 7  Нова козирка на “Герена ” ще коства колкото целия бранш, сподели министърът Нова козирка на “Герена ” ще коства колкото целия бранш, сподели министърът 11 яну | 16:58 1281 5  Хората на Бербатов внесоха документите за нов Конгрес на БФС Хората на Бербатов внесоха документите за нов Конгрес на БФС 11 яну | 11:48 13191 89  Започва ново следствие против Джокович в Австралия Започва ново следствие против Джокович в Австралия 11 яну | 09:05 28354 123 Класиране Програма

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР