Министърът на младежта и спорта на Република България г-н Радостин

...
Министърът на младежта и спорта на Република България г-н Радостин
Коментари Харесай

Министър Василев поздрави Наско Сираков за юбилея!

Министърът на младежта и спорта на Република България господин Радостин Василев изпрати приветствен адрес до мажоритарния притежател на „ ПФК Левски “ господин Наско по случай 60-годишния му празник.

Ето какво пожела Василев на голмайстор №1 на „ Левски “:

Уважаеми господин Сираков,

Приемете най-искрените ми и сърдечни поздрави във връзка Вашата 60-годишнина!

Сигурен съм, че с голяма задоволеност можете да извършите равносметка на миналите години. Вашето име е синоним за решителност и отдаденост.

Многобройните победи и оценки, извоювани на футболния терен, са доказателство, че неуморният труд постоянно се отплаща. Вие бяхте част от националния тим, донесъл толкоз доста наслада на цялата нация с четвъртото място на Световното състезание в Съединени американски щати през 1994 година, триумфирахте с шест трофеи в българския шампионат, вдигнахте пет пъти Купата на България. Всички тези триумфи нямаше да бъдат вероятни без неповторимия Ви голов нюх и голямото предпочитание за победа.

Позволете ми в днешния празничен за Вас ден да изкажа своето почитание към постигнатото от Вас и като началник, който неуморно работи за развиването освен на ПФК „ Левски “, само че и на целия български футбол.

Пожелавам Ви здраве, шанс и религия в силите.

Честит рожден ден!
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР