Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи меча на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи меча на
Коментари Харесай

Избраха футболен съдия на годината

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев връчи меча на успеха – " Черния рицар " на арбитър №1 за 2018 година Николай Йорданов по време на 12-те годишни награди на Асоциацията на съдиите по футбол в България, оповестиха от Министерството на младежта и спорта. Министърът се обърна и към цялата съдийска общественост.

„ Когато приказваме за правдивост, би трябвало да си даваме сметка, че ролята на футболните съдии е извънредно значима освен за даден мач, само че и за целия спорт. Те би трябвало да основат чувството за правдивост и в състезателите, и в тези, които си влагат парите, и в тези, които следят обичания спорт. Защото, в случай че чувството за правдивост е нарушено, тогава всичко губи смисъл. Тогава играта губи смисъл, тогава почитателите не имат вяра и се отдръпват. Не инцидентно през миналата година бях много сериозен към Вас. Каквото съм имал да кажа, съм го казвал “, добави Кралев.

Той пожела на реферите да бъдат справедливи в идните мачове, да стоят мъжки на терена и да не се поддават на внушения от щабовете на тимовете, медиите и почитателите. „ Вършете работата си почтено и почтено, тъй като няма да е пресилено да кажа, че бъдещето на футбола зависи и от Вас. Ако възприятието за правдивост на почитателите и участниците в този спорт е нарушено, всичко губи смисъл. Носите доста огромна отговорност и Ви поисквам грешките, които допускате да бъдат неволни, а не умишлени. Това е извънредно значимо “, приключи Кралев. /faktor.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР