Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев се срещна

...
Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев се срещна
Коментари Харесай

Министър Кралев се срещна с народния представител Валентин Милушев във връзка с Европейската седмица на спорта #BEactive

Министърът на младежта и спорта - Красен Кралев се срещна с народния представител от Самоков Валентин Милушев по отношение на Европейската седмица на спорта #BEactive.

По негова самодейност в село Говедарци, община Самоков, ще се организира футболен шампионат. Събитието се провежда в партньорство с Министерство на младежта и спорта и е част от акцията, обвързвана с " Европейска седмица на спорта ".

Валентин Милушев е част от парламентарната Комисия по въпросите на децата, младежта и спорта и е добре осведомен със значимостта на популяризирането на спорта във всички обитаеми места. С него министърът разиска и бъдещи взаимни начинания, свързани със Самоков и района.

Футболният шампионат под надпис " Да върнем интригата в Искровете " ще бъде открит от заместник-министъра на младежта и спорта Стоян Андонов.

Надпреварата сред селата Говедарци, Маджаре, Мала Църква и Бели Искър започва тази неделя (29.09.2019 г.) в 10 часа на затревения футболен терен на село Говедарци.

#BeActive 2019 е част от самодейност на Европейската комисия за поощряване на спорта и физическата интензивност на жителите на Европейски Съюз. Национален координатор за България е Министерство на младежта и спорта, съфинансиран по стратегия " Еразъм + " на Европейския съюз.
 Министър Кралев награди медалиста от Световното състезание по бокс Радослав Пантелеев
Министър Кралев награди медалиста от Световното състезание по бокс Радослав Пантелеев

Специален плакет получи и националният селекционер Жоел Арате
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР