Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с
Коментари Харесай

Министър Кралев се срещна със спортните клубове във Враца

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев се срещна с представители на локалната спортна общност във Враца. Кралев организира дълга полемика с над 50 спортисти, треньори и спортни деятели. Те разясниха пред спортния министър, че са удовлетворени от развиването на спорта в града им през последните години и насочиха благодарности към Калин Каменов за съдействието, което Общината им оказва.
 Министър Кралев откри ремонтираното спортно учебно заведение в Русе и даде обещание нови зали за бокс и щанги
Министър Кралев откри ремонтираното спортно учебно заведение в Русе и даде обещание нови зали за бокс и щанги

Учебното заведение е ремонтирано със средства на ММС. Проектът е на стойност 3 081 000 лв.

От своя страна министър Кралев показа, че ММС и Българската федерация по лека атлетика имат планове за градеж на лекоатлетически полигон за хвърляния.

" В България има един единствен подобен полигон, който се намира в Балчик. Само за няколко години откакто го направихме се построи състезателят Валентин Андреев, който е един от най-хубавите в света и завоюва орден от Младежките олимпийски игри. В България няма различен подобен полигон. С Българската федерация по лека атлетика обсъдихме разновидността и взехме решение тук да е вторият полигон. Той ще е първият в Западна България. Чакаме проектирането, с цел да забележим какъв запас ще е нужен и ще стартираме незабавно да го вършим ", сподели той.
 Снимка 448748
Източник:

Също по този начин след довеждане докрай на ремонтните действия на секторите на стадион " Христо Ботев " се възнамерява и построяването на лекоатлетическа писта.

" Важно е тук да има подобен център по лека атлетика като допълнение на прелестната зала, която беше направена и имах опция да вземам участие в откриването й преди няколко години ", добави Красен Кралев.

По покана на Калин Каменов министър Кралев и Любо Ганев посетиха състезателен комплекс " Христо Ботев " и инспектираха главния ремонт на волейболната зала, който се реализира със средства отпуснати от държавното управление. Тя се чака да бъде открита след месец, а волейболната легенда даде обещание топки за локалния тим.
 Снимка 448749
Източник:

Спортният министър инспектира и обезпеченото със средства от държавния бюджет осветяване на стадион " Христо Ботев ". Там той се срещна и с футболистите от мъжкия тим на Ботев (Враца), които упражняваха на терена.

По време на визитата си в града министър Кралев бе придружаван от доктор Иво Ралчовски, Александър Владимиров, Петя Долапчиева, Момчил Калистратов, Владимир Миленков, Христо Илиев, Гроздан Темнишки и други
 Снимка 448747
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР