Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на официалното

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на официалното
Коментари Харесай

Министър Кралев се включи в откриването на Автомобилен салон София 2019

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев участва на формалното разкриване на автомобилното събитие на годината - " Международният авто салон София 2019 ". Той се организира от 12-ти до 20-ти октомври в Интер Експо Център.

Над 75 фирми-изложители и 12 000 кв.м. изложбена повърхност показват най-хубавото от автомобилната промишленост. Представени са 250 експоната, от които 14 нови модела мотоциклети. Повече от 70 софтуерни новости и автомобилни министър председатели чакат посетителите на 24-то издание на автомобилния салон в София. Впечатляващ е и броят на колите с различно задвижване - 13 електрически, 5 plug-in хибрида, 17 меки хибрида и 4 с мотори на метан.

" Международният авто салон в София 2019 " е едно от най- влиятелните изложби в района и едно от 12-те изложби в света, включени в формалния календар на " Международната организация на автомобилните производители " (OICA), наред с автомобилните изложби в Париж, Франкфурт, Женева, Детройт и Токио. На събитието участваха още министърът на превоза, осведомителните технологии и известията Росен Желязков, заместник-председателят на Комисията по превоз, осведомителни технологии и известия към Народното събрание Станислав Иванов, президентът Росен Плевнелиев, зам.-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов, зам.-министърът на превоза Ангел Попов, Александър Миланов - ръководител на УС на " Асоциацията на автомобилните производители и техните оторизирани представители в България ".

24-то издание на " Международния авто салон София 2019 " се обрисува да бъде най-мащабната и впечатляваща витрина на автомобилната промишленост от форумите до момента, както и единственият салон в Европа тази година с присъединяване на всички водещи производители.
 Министър Красен Кралев открива реновирана зала в Перник
Министър Красен Кралев открива реновирана зала в Перник

Волейболната зала към състезателен комплекс " Дружба " беше реновирана с отпуснатите от ММС 93 042 лева с ДДС
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР