Министърът на младежта и спорта Красен Кралев почете 45-годишнината на

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев почете 45-годишнината на
Коментари Харесай

Министър Кралев почете 45-годишнината на СУ Ген. Владимир Стойчев

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев уважи 45-годишнината на Държавно спортно учебно заведение " Ген. Владимир Стойчев ", като сервира цветя на паметника на генерала пред постройката на ММС.

" За мен е огромна чест да Ви поздравя за 45-годишнината от основаването на най-старото спортно учебно заведение в София. Пожелавам Ви да достигнете и надминете триумфите на Вашите прародители, защитавали почтено достойнството на България. Вие сте бъдещето на българския спорт и чакаме доста от Вас. От наша страна можем да обещаем, че ще осъществим уговорките си да имате допустимо най-хубавите условия за образование и подготовка, с цел да може в действителност да реализирате фантазиите си и да радвате целия български народ с триумфите си ", обърна се към учениците министър Кралев и ги прикани да не не помнят наследството на патрона на учебното заведение си ген. Владимир Стойчев, който е една от най-достойните персони в фамилията на българския спорт.

На събитието участваха още зам.-министърът на младежта и спорта Стоян Андонов, шефът на спортното учебно заведение Васил Вутев, ръководителят на Съюза на ветераните от войните - доцент доктор Иван Сечанов, възпитаници и преподаватели.

Възпитаниците на СУ " Ген. Вл. Стойчев " са извоювали 15 олимпийски медала и още 480 оценки от международни и европейски шампионати и международни купи за мъже, дами, юноши и девойки.
 Министър Кралев награди биатлонистите Красимир Анев и Владимир Илиев
Министър Кралев награди биатлонистите Красимир Анев и Владимир Илиев

" Благодаря Ви, че защитавате достойнството на България "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР