Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни

...
Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни
Коментари Харесай

Министър Кралев награди медалистите от Световното първенство по борба

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев награди с почетни плакети на ММС медалистите от Световното състезание по битка, което се организира от 20 до 28 октомври в Будапеща.

 Министър Кралев: Обща кандидатура на Балканите за Световното по футбол е политически акт Обновена
Министър Кралев: Обща кандидатура на Балканите за Световното по футбол е политически акт

" Това демонстрира, че България е издирван и почитан сътрудник "

В унгарската столица родните състезатели завоюваха четири медала - 1 златен, 2 сребърни и 1 бронзов, а страната ни се подреди на 6-о място в класирането по оценки. Световна купа за България донесе Тайбе Юсеин (кат. до 62 кг), сребърни медали завоюваха Биляна Дудова (кат. до 57 кг) и класикът Кирил Милов (кат. до 97 кг), а бронз, също в класическия жанр, завоюва натурализираният арменец Айк Мнацаканян (кат. до 72 кг).

 Снимка 387732
Източник:

Плакети от министър Кралев получиха и старши треньорите на дамите Петър Касабов и на класическия жанр Армен Назарян, както и техните помощници. Помощник на Касабов е Стоян Петков - татко на редактора на ТОПСПОРТ - Георги Петков.

" Благодаря на състезателите, треньорите, техните помощници и на управлението на федерацията за добре свършената работа. От години не сме имали толкоз доста медали. Зарадвахте българите, които оцениха достиженията Ви. След сполучливото показване и на Европейското състезание, битката изпраща една добра година ", сподели министър Кралев.

 Снимка 387733
Източник:

Президентът на Българската федерация по битка Христо Маринов, треньорите и състезателите благодариха на министъра за поддръжката, която оказва на тяхната федерация.

" Искам да изкажа благодарности към Вас и към Министерството на младежта и спорта за поддръжката и доверието, което ни гласувате. Каквото поискахме, ни осигурихте. Имахме лагери на " Спорт палас ", на Белмекен, в Япония. Надявам се и в бъдеще да продължим да оправдаваме Вашето доверие ", обърна се към Кралев старши треньорът на женския народен тим Петър Касабов.

На срещата в кабинета на министъра участва и президентът на Европейския съвет по битка и вицепрезидент на Международната федерация по битка Цено Ценов.

 Снимка 387734
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР