Министърът на извънредните ситуации на Луганската народна република (ЛНР) Алексей

...
Министърът на извънредните ситуации на Луганската народна република (ЛНР) Алексей
Коментари Харесай

Министърът на извънредните ситуации на ЛНР е загинал при украинския удар в Лисичанск

Министърът на изключителните обстановки на Луганската национална република (ЛНР) Алексей Потелещенко е умрял вследствие на удар на украинската войска по пекарна в град Лисичанск на 3 февруари, заяви представител на районното министерство на изключителните обстановки пред ТАСС.

„ Сред починалите при обстрела на пекарна в Лисичанск предходната събота е министърът на изключителните обстановки на ЛНР Алексей Потелещенко “, сподели събеседникът на организацията. 

Ръководителят на републиката Леонид Пасечник изрази съболезнования на фамилията на починалия министър. „ Ние несъмнено ще отмъстим на врага за неговата гибел и за гибелта на всички, които станаха жертва на нечовешкия обстрел на Лисичанск “, акцентира той.

 

Ударът на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) против пекарна в Лисичанск е чудовищна терористична офанзива, за попречване на сходни дейности се организира специфична военна интервенция, съобщи в това време представителят на Кремъл Дмитрий Песков пред кореспонденти.  " Освен като  " терористичен акт ", той не може да бъде наименуван по никакъв различен метод, продължаващите удари против обекти на гражданската инфраструктура, в тази ситуация пекарна, са колосален терористичен акт, а броят на жертвите приказва точно за чудовищността на този терористичен акт ", сподели представителят на Кремъл пред публицисти.

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР