Министърът на финансите (в оставка) залага приватизация на горите и

...
Министърът на финансите (в оставка) залага приватизация на горите и
Коментари Харесай

Контрера избухна срещу Асен Василев: Ще изтъргува горите и ще наложи финансов Big Brother на хората чрез НАП

Министърът на финансите (в оставка) залага приватизация на горите и тотално следене на физическите лица от страна на Национална агенция за приходите!

Това споделя в своя позиция, оповестена във Фейсбук зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

Месеци трае управническата мъка на кабинета на сглобката, а повече от седмици продължава и мъката, която политическият ни " хайлайф “ назовава ротация. Всички за следващ път видяхме що за политици ни ръководят, добавя още Контрера.

Докато медии и общество се занимават с това кой какво споделил и кой по какъв начин се обидил, тихичко и без доста звук сякаш финансовият министър в оставка Асен Василев продължава да постанова антибългарската си политика, безапелационни са от управата на Вътрешна македонска революционна организация.

Остана обаче някак прикрито предлагането на Асен Василев за превръщане на държавните горски предприятия в акционерни сдружения. Какво значи това? Означава, че те ще бъдат единствено на една стъпка от приватизация, концесиониране, ликвидация. Държавните гори няма да са към този момент държавни и ще могат да преминат напълно законно в ръцете на дървената мафия, която така и така се шири на воля, разяснява подмолните игри зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация Карлос Контрера.

Прилагаме цялостния текст на позицията, оповестена във Facebook:

Асен Василев не би трябвало да бъде министър в никакъв случай повече!

Министърът на финансите (в оставка) залага приватизация на горите и тотално следене на физическите лица от страна на Национална агенция за приходите!

Месеци трае управническата мъка на кабинета на сглобката, а повече от седмици продължава и мъката, която политическият ни " хайлайф “ назовава ротация. Всички за следващ път видяхме що за политици ни ръководят.

Докато медии и общество се занимават с това кой какво споделил и кой по какъв начин се обидил, тихичко и без доста звук сякаш финансовият министър в оставка Асен Василев продължава да постанова антибългарската си политика.

Всички видяха далновидната му политика по ръководство на държавните пари, поради която в енергетиката зейна голяма дупка, която ще увеличи фрапантно цените на тока след няколко месеца.

Остана обаче някак прикрито предлагането на Асен Василев за превръщане на държавните горски предприятия в акционерни сдружения. Какво значи това? Означава, че те ще бъдат единствено на една стъпка от приватизация, концесиониране, ликвидация. Държавните гори няма да са към този момент държавни и ще могат да преминат напълно законно в ръцете на дървената мафия, която така и така се шири на воля.

Защо Василев желае това? Формалната причина е отново по рекомендация и стихотворец към чужденци ангажимент по проекта за резистентност и възобновяване.

Истинската причина е ясна, а тя е – пари, с които да се покриват заеми, които пък са теглени с цел да се поддържа постоянен фиска. Интересно е и безропотното безмълвие на по този начин наречените зелени, които са част от тази некоалиция.

Освен приватизация на горите Василев готви и по този начин наречените електронни касови бележки. Те ще ни бъдат пращани на мейл или приложение в телефона. За задачата ще би трябвало услужливо да си дадем, с наше единодушие несъмнено, данните на търговеца. Така, с помощта на промяната на Василев, и страната, и корпорациите ще наблюдават изкъсо кой какво купува, къде върви, какво прави и от какво се интересува. Така непосредствено ще може да се прави поведенчески профил на всеки, решил да се цифровизира пред Национална агенция за приходите.

Ален Василев не би трябвало да бъде повече финансов министър освен поради направените пакости, а поради проектите му да продължи да унищожава страната.

За всички към този момент е ясно, че зад сглобката не стои нито държавния, нито европейският интерес. Тя се движи единствено и само поради персоналните ползи и егото на няколко души, били те и от разнообразни партии.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР