Министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова Теменужка Петкова е

...
Министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова Теменужка Петкова е
Коментари Харесай

Теменужка Петкова няма да участва в разискванията в парламентарния контрол

Министърът на енергетиката в оставка Теменужка Петкова Теменужка Петкова е министър на енергетиката. Родена е на 18 януари 1967... към профила няма да взе участие в разискванията по запитване от народните представители Таско Ерменков, Иван Генов и Васил Антонов по отношение на политиката в региона на нуклеарната енергетика. Това заяви ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева Цвета Вълчева Караянчева е български политик. Народен представител от... към профила.

Тя изясни, че Петкова е в отпуск и разискванията ще се отсрочват за идната седмица.

Таско Ерменков възрази против отлагането на разискванията и попита по какъв начин по този начин през вчерашния ден Петкова е била в Народното събрание за чуването на Гинка Върбакова, а през днешния ден сутринта не може да пристигна. Това е неглижиране на проблемите, счита той. Пленарното съвещание продължава с парламентарен надзор.

Първа на въпроси ще дава отговор вицепремиерът Екатерина Захариева Екатерина Захариева е заместител министър-председател по правосъдната промяна... към профила. След това на депутатски питания ще дават отговор министрите Цецка Цачева Цецка Цачева Данговска е министър на правораздаването. Родена е на 24 май... към профила, Красимир Вълчев Красимир Вълчев е министър на образованието и науката. Роден е на 9... към профила, Кирил Ананиев Кирил Ананиев е министър на опазването на здравето ва третия кабинет на Бойко... към профила, Валентин Радев Валентин Иванов Радев е министър на вътрешните работи. Роден е на 6... към профила и Бисер Петков Бисер Петков е министър на труда и обществената политика. Роден е на 6... към профила.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР