Министърът на енергетиката Теменужка Петкова инспектира как се съхранява доставеното

...
Министърът на енергетиката Теменужка Петкова инспектира как се съхранява доставеното
Коментари Харесай

Т. Петкова инспектира как се съхранява доставеното оборудване на площадката на АЕЦ Белене

Министърът на енергетиката Теменужка Петкова инспектира по какъв начин се съхранява доставеното съоръжение на площадката, построена за АЕЦ " Белене ". Тя увери, че са подхванати всички дейности и ограничения, с цел да бъде съхранено оборудването по най-хубавия метод:

Съхранява се при условия и по процедури, които са написани и избрани от заводите, които са производители. Въпросната шахта на реактора, при която при превозването е имало нарушаване във връзка с опаковката, е преопакована. Имаше известни терзания у сътрудниците. Господин Овчаров изрази сходни терзания, господин Иван Генов , някогашният шеф на АЕЦ " Козлодуй “, също. Веднага сме подхванали дейности и персонално министър председателят Борисов се ангажира с целия този развой, обвързван с вярното предпазване на оборудването, тъй че видяхме, че са подхванати всички нужни ограничения и дейности оборудването да бъде съхранено по най-хубавия метод.

Министър Петкова прикани да няма ненужно ескалиране на изкуствено напрежение:

Аз мисля, че към този момент е пристигнало времето въз основата на един необятен консенсус сред всички, да създадем нещо положително и рационално за България.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР